27. maj 2010

Få HD TV med Yousee HD

Yousee HDTV
WM i fodbold i de skarpeste farver, største detaljer og knivskarp lyd. Det HD TV – det kan få få med YouSee.

Sommeren er så småt begyndt, og det betyder også, at der snart er VM i fodbold, så hvorfor ikke se kampene i den bedste HD-kvalitet? Med Yousee får du mange muligheder for at se HD TV, og vi viser dig her, hvad Yousee kan tilbyde dig som kunde, og hvad det koster.

Yousee HD tv

Yousee tilbyder som hovedregel to TV-produkter; Yousee Clear og Yousee Plus, der hver især har en række forskellige features. Yousee Clear giver dig digitalt TV uden boks og kort med et fast sammensat udvalg af kanaler, mens Yousee Plus giver dig mulighed for at tilkøbe flere kanaler i HD-kvalitet.

Som en standardløsning fra Yousee kan du bestille ”Yousee Clear Grundpakken”, der består af 24 forskellige tv-kanaler – danske som udenlandske – til kun 166 kr. om måneden. Pris for 6 måneder: DKK 996,-.

Nogle af kanalerne kan kun modtages digitalt, hvilket betyder, at du skal bruge en modtagerboks fra Yousee eller et TV med en indbygget DVB-C-modtager. Kanalen DR HD kræver desuden, at du kan modtage MPEG-4.

Du kan også vælge en større pakke, der kaldes ”Yousee Clear Mellempakken”, hvor du får et bredere udvalg af TV-kanaler – med alt fra DR, TV2 osv.- for DKK 299,- om måneden
.
I alt får du 31 TV-kanaler, og som en bonus kan du tilkøbe Yousee Plus-pakken for 89 kr. om måneden, og for dette beløb får du Kanal 5 HD og TV3 plus HD samt samtlige VM-kampe i HD-kvalitet!!.

Den største pakke i Yousee Clear-rækken er ”Yousee Clear Fuldpakken”. Her får du ikke mindre end 51 TV-kanaler med alt godt fra nyheder og sport samt gode film og underholdning.
Fuldpakken koster DKK 397,- om måneden, og hvis du tilkøber Yousee Plus, får du oveni købet HD-kanalerne Kanal 5 HD, TV3 plus HD, TV2 Sport HD, TV2 Film HD, Eurosport HD og Eurosport 2 HD.

Med Yousee Plus får du udover muligheden for at se nogle af kanalerne i HD også en række digitale features. Det kræver dog, at du kan modtage Yousee Plus på din bopæl.

Er du i forvejen kunde hos Yousee, er det nemt at komme i gang.

Er du derimod ny kunde, skal du først undersøge, om du kan modtage Yousee Plus på din adresse. Yousee kan levere Yousee Plus til godt 80 % af den danske befolkning. Se mere her:

Digitale features med HD TV fra Yousee Plus

Udover HD-kanalerne, du får med Yousee Plus, er der en række digitale features, som vi skal se på her:

Den første feature hedder ”On Demand”, og den giver brugeren mulighed for at se så godt som, hvad som helst, når som helst. Med andre ord kan det beskrives som, at man fx kan sætte TV-udsendelser på pause, optage eller spole i programmer eller se udsendelser forfra, hvis man gik glip af starten.

Derudover kan man leje film med et tryk på fjernbetjeningen.

En anden feature er, at man kan tilkøbe ekstrapakker med yderligere TV-kanaler i HD-kvalitet.

Her kan man fx vælge pakken ”Favoritpakken”, hvor du kan sammensætte dine egne yndlingskanaler. Du skal som et minimum vælge 4 kanaler, og det koster minimum 48 kroner om måneden.

En anden mulighed er at bestille HD-pakken til 79 kroner om måneden, hvor du kan vælge frit mellem et bredt udvalg af de bedste HD-kanaler.
Der er også en række andre pakker, du kan vælge imellem, når du er kunde med Yousee Plus-abonnement. Se mere om ekstra HD TV features her.

Husk, at du skal være Yousee-kunde i forvejen for at kunne bestille Yousee Plus-pakken.

Vi ønsker dig god fornøjelse i din jagt på den perfekte HD-løsning. Yousse er en godt bud:

Yousee HD tv

TV-kanaler og udbydere af digitalt tv

Comments are closed.